Team Norway: Mikkelsen brøt fra ledelse

Vi starter på Sardinia, hvor Andreas Mikkelsen og kartleser Torstein Eriksen dessverre måtte bryte med tekniske problemer for andre løp på rad, etter å ha ledet WRC2-klassen komfortabelt.

Marius Nakken og Marcus Påverud kjørte nok et løp i World Challenge Europe Endurance Cup på Paul Ricard-banen i Frankrike. Nakken og hans teamkamerater i en Porsche 911 GT3 ble nummer 23 totalt, og nummer sju i Silver Cup. Påverud og hans teamkamerater i en Lamborghini Huracan GT3 ble nummer 32 totalt, og nummer ti i Silver Cup.

En annen som var på Paul Ricard var Magnus Gustavsen, som kjører Lamborghini Super Trofeo. Gustavsen og hans teamkompis ble nummer seks i Pro Am-klassen i det første løpet, og en sjuendeplass i Pro Am og en 17.  plass totalt i det andre løpet.

Martinius Stenshorne har kjørt nye løp i det italienske Formel 4-mesterskapet, denne gangen på Misano. Det ble brutt løp i det første racet, så en sjuendeplass og en sjetteplass for fjorårets vinner av Bilsporttalentet. I det siste løpet ble det også P3 blant rookiene.

Marius Solberg Hansen gjorde sin STCC-debut i helgen på Ljungbyhed. Hansen viste et godt tempo på treningen med sin Volkswagen Golf TCR, men ble påkjørt i løpet og måtte bryte.

Marcus Ahlmann Sæter har vært i Kristianstad i Sverige for å kjøre årets tredje EM-runde i gokartklassen OKJ, og Sæter kjørte inn til en tolvteplass.

Nikolai Haldammen kjørte inn til tredjeplass i årets tredje NM-runde i Crosskart i Skien. I Sokndal har det blitt kjørt NM-runde i racing, med en 5. plass, 3. plass og 7. plass for Andrine Rafoss i GT4.I Sokndal kjørte også Christer Otterstrøm Formel Ford med en første- og andreplass.

Oskar Biksrud ble nummer 31 og 22 i de to løpene i Porsche Esports Supercup på Monza i helgen, og dermed ble han nummer 20 sammenlagt.