Team Norway: Mikkelsen og Eriksen viste verdensklasse

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen viste verdensklasse da de lenge ledet den polske VM-runden i rally.

Etter to dager lå duoen på en andreplass, men på søndagen fikk de skader på bilen og endte til slutt på en sjetteplass. Men uansett viste Team Norway-duoen at de kan hamle opp med de beste i verden i rally.

Dennis Olsen og hans Ford-kamerater ble nummer 19 i 24-timersløpet på Spa i Belgia, mens Marius Nakken og hans Porsche-kamerater ble nummer to i Silver-klassen. Der ble Marcus Påverud og hans Audi-kamerater nummer seks.

Emil Heyerdahl kjørte også på Spa i GT4 European Series. Det ble litt trøbbel og 46. plass for Emil og hans teamkamerat i det første løpet, mens det ble en 27. plass i det 56 biler store startfeltet på lørdag. På plass på Spa var også landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass for å følge opp de norske førerne.

På Red Bull Ring i Østerrike kjørte Martinius Stenshorne inn til en andre- og tolvteplass i det helgens to Formel 3-løp, mens Dennis Hauger slo til med pole position i Formel 2. I lørdagens sprintløp, hvor han startet som nummer ti på grunn av omvendt startrekkefølge, kjørte han seg opp til femteplass. Søndag gjorde dessverre en feil med clutchen at han ikke kom seg avgårde på oppvarmingsrunden, og derfor ble det ingen poeng i hovedløpet.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte inn til en seier og tok også med seg to pallplasser i Ginetta Junior Championship på Anglesey i Storbritannia.

Isabell Rustad kjørte inn til to pallplasser i Porsche Sprint Challenge på Jyllandsringen i Danmark, og ligger på en andreplass i mesterskapet.

Julie Nataas har testet Top Fuel i USA, men var tilbake i sin Top Alcohol dragster på Summitt Motorsports Park denne helgen, men hun ble slått ut i finalen.

Jens Hvaal vant Extreme-klassen da det ble kjørt NM-runde i crosskart i Egersund i helgen, mens Marius Barry-Berg ble nummer 26 av 108 førere i IAME Euro Series i Wackersdorf i Tyskland. Philip Svendsen ble nummer 46 i samme løp.