Team Norway: Mikkelsen overlegen i Monte Carlo

Andreas Mikkelsen var helt overlegen i Rally Monte Carlo, og vant WRC2-klassen med nesten to minutter.

Team Norway-fører Andreas Mikkelsen har satt seg som mål å dominere både WRC2 og ERC denne sesongen, og i årets første løp innfridde Skoda-føreren til de grader. Sammen med kartleser Ola Fløene var han helt overlegen i WRC2-klassen i årets første VM-runde.

Verken Mads Østberg, Ole Christian Veiby eller Eyvind Brynildsen deltok i Rally Monte Carlo, og det var Sebastien Ogier som vant løpet totalt.

Denne helgen har det også blitt kjørt et stort løp i e-sport, nemlig det virtuelle 24-timersløpet på Daytona. Flere nordmenn stilte til start, og det var Team Norway-fører Tommy Østgaard som gjorde det best med en 12. plass totalt sammen med sine teamkamerater i Coanda Simsport.

Ellers er flere landslagsførere i gang med testing foran kommende sesong. Marcus Påverud har vært i Italia, hvor han har testet en Honda NSX GT3 for Jas Motorsport. Dette er en bil Påverud håper å kunne kjøre denne sesongen.

Noen andre som har vært i Italia er gokartførerne Martinius Stenshorne og Marcus Ahlmann Sæter, som begge har testet, og med seg på turen har de hatt Team Norway sin trener Jan Åge Asgrimsplass.