Team Norway: Mikkelsen vant i Portugal

Flere Team Norway-utøvere fra Norges raskeste landslag har imponert denne helgen.

Vi starter i Portugal, hvor Andreas Mikkelsen og kartleser Elliot Edmondson vant EM-runden Rally Fafe. Skoda-føreren leder nå både Rally-EM og WRC2.

I WRC2 velger kjører førerne utvalgte løp, og Andreas Mikkelsen stod over helgens VM-runde i Finland. Der kjørte imidlertid Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen. Citroën-duoen kom på en andreplass i WRC2-klassen i Finland, og har nå 118 poeng i sammendraget mot Mikkelsens 126.

I Minnesota i USA har Andreas Bakkerud kjørt et nytt løp i Nitro Rallycross for Subaru. I søndagens løp kom Andreas til finalen, og endte på en sjuendeplass.

På Budapest i Ungarn kjørte Emil Heyerdahl inn til seier i TCR-klassen under 12-timersløpet på Hungaroring. Løpet var en runde i 24H Series, hvor Emil og teamkameratene i Autorama Motorsport kjemper om totalseieren i sin klasse med sin VW Golf TCR.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte andre runde i WSK Open Cup i gokart på Lonato-banen, og ble nummer 21 i prefinalen etter sterk kjøring i de innledende heatene.

På Jyllandsringen i Danmark kjørte Niklas Eker Abrahamsen inn til en strålende fjerdeplass i Citroën DS3 Cup.

-Det er imponerende å se hvor bra norske bilsportutøvere gjør det over hele verden helg etter helg. Det legges ned en enorm innsats, og at lille Norge kan hevde seg så bra i så mange grener og mesterskap er oppsiktsvekkende, sier landslagssjef Atle Gulbrandsen.