Team Norway: Mye positivt for Hauger

Dennis Hauger tok ingen poeng i sin første Formel 2-helg i Bahrain, men det var likevel mye positivt å ta med seg videre i sesongen.

Det er stor interesse rundt Dennis Hauger om dagen, som i år skal kjøre sin første sesong i Formel 2, nivået rett under Formel 1. Dennis jobber tett med landslagstrener i Team Norway, Jan Åge Asgrimsplass, denne sesongen, og Asgrimsplass var også med til Bahrain.

-Dennis jobber godt, er godt forberedt og kjørte veldig, veldig bra i helgen, sier Asgrimsplass.

Dessverre ble det ingen poeng, og det startet med en vanskelig kvalifisering på fredag, hvor Dennis og Prema Racing ønsket å spare dekk til løpet, og satset i prinsippet på å gjøre kun et forsøk på å sette en rask rundetid. Dennis var på vei mot en niendetid, noe som ville gitt andre startposisjon i sprintløpet, hvor man snur startrekkefølgen på de ti første, men istedet ble det en femtendetid på grunn av en liten feil i den siste svingen.

I sprintløpet kjørte Dennis godt, og kom seg opp på en niendplass. I hovedløpet på søndag skulle Dennis igjen starte som nummer femten, men han kvelte motoren i starten, og måtte starte fra pitlane. Fra å være helt bakerst av de 22 førerne kjørte Dennis mesterlig, og var oppe på en niendeplass og poeng, da sikkerhetsbilen måtte ut på banen mot slutten av løpet. Teamet øynet muligheten til en enda bedre plassering, og tok Dennis inn i pit, men der skjedde det en misforståelse da Dennis fikk grønt lys før det ene hjulet var satt på bilen, og dermed mistet Dennis det ene hjulet, og løpet var over.

Dennis og teamet får nye sjanser i Saudi Arabia allerede til helgen.

Denne helgen har det også blitt kjørt to nye løp i Porsche Esports Supercup, hvor Oskar Biksrud kjørte inn til en 22. plass i sprintløpet, men måtte bryte hovedløpet. Av andre nyheter fra Team Norway, Norges raskeste landslag, kan vi nevne at Martinius Stenshorne er godt i gang med Formel 4-testing, Marcus Påverud og flere har vært på test foran sesongen i World GT Challenge, på Nürburgring har flere førere forberedt seg til sesongstart og Mads Siljehaug skal i år også kjøre LMP3. Så snart blir det hektiske helger med mange landslagsutøvere i aksjon samtidig.