Team Norway: Niendeplass på Daytona

Det ble en niendeplass i GTD-klassen på Dennis Olsen og hans teamkamerater i Wright Racing i årets 24-timersløp på Daytona i USA, som også er årets første løp i IMSA-mesterskapet.

Elitelandslagsføreren stilte til start med den helt nye GT3-bilen til Porsche, men forventningene på forhånd var lave da det hadde vist seg at Porsche slet med topphastigheten på sine biler og ikke var fornøyd med arrangørens BOP (Balance of Performance). Det var forøvrig mye interesse rundt årets 24-timersløp på Daytona, da det var det første løpet med de nye LMDh-bilene i toppklassen som nå heter GTP. Det ble til slutt Acura som totalvant løpet foran Cadillac og BMW, mens Porsche fikk en vanskelig debut i GTP-klassen.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte denne helgen WSK Champions Cup i South Garda i Italia, og ble til slutt nummer sju i finalen.

I Lygnasprinten stilte både Ola Nore, Marius Solberg Hansen og Emil Sivesind til start. Nore ble nummer to i sin klasse, Sivesind vant sin klasse og Solberg Hansen ble nummer tre i sin klasse.

Ellers gjennomførte NBF Talentutvikling vinterens første fellessamling denne uken med flere landslagsutøvere som deltakere, og landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass har treninger sammen med Dennis Hauger flere ganger i uken.