Team Norway: Nok en aktiv helg

Ingen helg uten mye aktivitet fra førerne på Team Norway, Norges raskeste landslag.

En aktiv helg var det også for landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass, som var med Marcus Ahlmann Sæter på gokartløp i Italia. Det ble dessverre en vanskelig helg for Sæter, mens Marius Barry-Berg viste godt tempo før han ble påkjørt. Begge skal kjøre VM på den samme banen senere i høst.

Fra Franciacorta tok Jan Åge Asgrimsplass en kjapp tur til Monza, hvor Martinius Stenshorne kjørte to løp i FRECA. Lørdag ble det en tredjeplass etter en utrolig oppkjøring, mens det dessverre ble brutt løp søndag.

Asgrimsplass rakk også en tur innom NM-runden i rallycross på Momarken, hvor flere landslagsførere deltok. Tobias Spangen tok tredjeplassen i Rallycross Junior, Jens Hvaal vant klasse 1 og der ble Andrine Rafoss nummer seks og Marius Solberg Hansen ble nummer ti i klasse 3.

I Utah ble det kjørt Formula Drift i helgen. Team Norway-fører Fredric Aasbø røk ut av topp 8, men Simen Olsen kjørte inn til en sterk tredjeplass.

På italienske Sardinia ble det kjørt Extreme E denne helgen, med den helnorske duoen Andreas Bakkerud og Hedda Hosås. De viste et godt tempo, men det endte med tekniske problemer begge dager.

I spanske Valencia imponerte Marcus Påverud med femtetid i kvalifiseringen til GT World Challenge European Sprint, men det ble dessverre to brutte løp på Påverud og makkeren.

Ole Christian Veiby kjørte Rally Hedemarken, som ikke teller med i NM i år, og der ble det seier.