Team Norway: Nok en seier til Rafoss

I denne ukerapporten fra Team Norway, Norges raskeste landslag, starter vi i Verdal, hvor Andrine Rafoss fra juniorlandslaget tok nok en seier i klasse 1 i helgens NM-runde i rallycross.

Flere andre fra juniorlandslaget imponerte også denne helgen. Emil Sivesind kjørte også NM-runden i rallycross, og kjørte inn til tredjeplass i klasse 4.

Benjamin Fuglesang kjørte inn til en andre- og tredjeplass i de to Formel Ford-løpene på Anderstorp.

Karl Peder Nordstrand kjørte sitt første rally i helgen, da han og kartleser Stig Rune Skjærmoen deltok i et rally i Latvia med en Peugeot i R2-klassen. Karl Peder imponerte med pallplass og raskeste R2-bil!

Philip Svendsen kjørte et nytt gokartløp i Sverige, denne gangen i Kalmar, hvor det til slutt ble en krasj i finalen i Junior 125. Det var først gang på 28 løp at Philip måtte bryte.

Fredric Aasbø fra elitelandslaget kjørte denne helgen en runde i Formula Drift i amerikanske Seattle. Toyota-føreren røk ut av Topp 8 denne gangen.