Team Norway: Nok en strålende helg!

Nok en strålende helg for førerne på «Team Norway – National Team» – Norges raskeste landslag!

Vi starter i Frankrike, hvor Andreas Bakkerud til slutt ble nummer fem i helgens VM-runde i rallycross med sin Audi, men takket være strålende kjøring hele helgen topper han nå verdensmesterskapet sammenlagt med to løp igjen! I Frankrike kjørte også TBRX Thomas Bryntesson i EM-klassen med sin Volkswagen. Thomas måtte bryte etter en krasj i semifinalen, men kjemper fortsatt om andreplassen sammenlagt.

På Spa i Belgia deltok Marius Nakken i Porsche Supercup, og Marius kjørte inn til en 17. plass.

På Nürburgring i Tyskland ble det norsk jubel i GT4 European Series. Mads Siljehaug og teamkamerat Eike Angermayr kjørte inn til en 11. og en 5. plass i de to løpene med deres KTM X-Bow. Marcus Påverud og Luci Trefs kjørte inn til en 12. og en 11. plass med deres Mercedes, samt 2. og 3. plass i ProAm-klassen, og dermed vant duoen ProAm-klassen sammenlagt!

På Imola i Italia hadde Dennis Hauger nok en strålende helg i det italienske Formel 4-mesterskapet med tre seirer og en tredjeplass på de fire løpene. Dermed leder Hauger nå mesterskapet sammenlagt!

Til slutt tar vi med Dennis Olsen som deltok i Blancpain GT World Challenge America på Watkins Glen i USA. Det ble en 7. og en 8. plass, og en 2. og en 3. plass i ProAm for Dennis og teamkamerat Anthony Imperato i en Porsche 911 GT3.

Fokus, råskap og glede på Norges raskeste landslag!