Team Norway: Norgesmestere

Ole Christian Veiby ble Norgesmester i rallycross supercar på Grenland denne helgen, og ble også nummer to i RallyX, bak sin teamkamerat Johan Kristoffersson.

Også Jens Hvaal imponerte på Grenland, da han tok seieren i Supercar Am-kategorien i sitt første løp i supercars. I klassen for de minste bilene med motorer inntil 1600 ccm ble det tredjeplass til landslagsutøver Andrine Rafoss, mens Tobias Spangen kjørte inn til andreplass i juniorklassen. Marius Solberg Hansen viste godt tempo i klasse 3, men måtte bryte på grunn av en ødelagt oljekjøler.

På Zandvoort i Nederland imponerte Dennis Hauger med en andretid på Formel 2-kvalifiseringen. Lørdagens løp ble avbrutt på grunn av regn, men i søndagens løp ble Dennis nummer fem etter at han  hadde blitt presset ut av banen av en konkurrent.

Karl Peder Nordstrand fortsetter å imponere i rally, og var kun to tiendeler unna totalseieren i Paide-rally i Estland.

På Vålerbanen ble Oskar Biksrud Norgesmester i GT5-klassen, mens Isabell Rustad ble nummer fem sammenlagt. Felix Heiberg måtte kaste inn håndkleet med tekniske problemer, mens Emil Gjerdrum kjørte inn til 6., 7. og 8. plass i sin gjesteopptreden i GT4. På plass var også Team Norways mentaltrener Jon Krognes.

Toveisen i gokart på Kongsberg ble kjørt i helgen, og seier i alle løp i Junior 125 til Marius Barry Berg. I X30 tok Benjamin Fuglesang en seier, mens Philip Svendsen klarte en andreplass i helgen, og Elina Rolfsen hadde tredjeplass som best.