Team Norway: Norsk dobbeltseier i Sverige

Andreas Mikkelsen og Ole Christian Veiby sørget for norsk dobbeltseier i WRC2-klassen i Rally Sverige.

Rally Sverige, som for første gang gikk i området rundt Umeå bø på en fantastisk kamp mellom de to Team Norway-ekvipasjene i WRC2-klassen. Til slutt var det Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen som dro det lengste strået med deres Skoda, kun 23,2 sekunder foran Ole Christian Veiby og Stig Rune Skjærmoen i deres Volkswagen.

De to norske ekvipasjene byttet på å lede WRC2-klassen gjennom løpet, og det var spenning helt til siste slutt. Forhåndsfavoritten Mikkelsen tok dermed sin andre seier på rad i WRC2-klassen denne sesongen, mens andreplassen til Veiby er et av de aller sterkeste resultatene til han noensinne.

Av andre førere fra Team Norway som har vært i aksjon i helgen, har Julie Nataas kjørt nok et løp i amerikansk dragracing. Denne gangen røk hun ut i den andre runden i Louisiana, og det neste løpet går i Florida.

Ellers er det flere av landslagsførerne som trener på både isbaner og simulator om dagen, nå som flere av sesongene nærmer seg med stormskritt.