Team Norway: Ny banerekord for Krognes

Christian Krognes tok nok en banerekord på Nürburgring Nordschleife, verdens lengste racerbane, med sin BMW M4 GT3 i lørdagens NLS-løp.

Krognes har satt flere banerekorder tidligere på banen, og er nå den første som har kjørt den 24,4 km lange banen på under sju minutter og femti sekunder, da han kjørte inn til 7.49. I løpet lå Krognes og hans finske teamkamerat an til seier, men et trøblete depotstopp gjorde at det kun ble en tredjeplass.

-Det Christian gjør på Nürburgring med å stadig sette nye banerekorder er helt sensasjonelt. I konkurranse med verdens beste GT-førere er det ingen som matcher tempoet til Team Norway-føreren på Nürburgring, sier sportssjef i NBF, Atle Gulbrandsen, som også var til stede på Nürburgring i helgen som sjåfør for Møller Bil Motorsport.

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen debuterte med Skodas nye Rally2-bil i tyske Lausitz Rally, og duoen kjørte inn til seier.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte WSK Final Cup i Napoli, men måtte dessverre bryte i finalen.

I Le Mans Virtual Series, som denne gangen hadde et 6-timersløp på Spa, ble Tommy Østgaard og hans teamkamerater nummer fem. Max Verstappen var forøvrig med på laget som ble nummer to.

Oskar Biksrud ble nummer nitten i det siste kvalifiseringsløpet for Porsche Esports Supercup, og da ble det dessverre ingen VM-billett på Oskar denne gangen.