Team Norway: Ny seier til Hauger

Dennis Hauger tok en ny seier på Zandvoort i Nederland, og har nå en gylden mulighet til å vinne det internasjonale FIA Formel 3-mesterskapet sammenlagt.

De tre finaleløpene i Formel 3 er flyttet fra USA til Russland, og skal kjøres sammen med Formel 1 på Sochi. Hauger leder nå med 43 poeng på Jack Doohan etter en sjuendeplass, brutt løp og førsteplass på Zandvoort.

Marius Nakken var også i aksjon på Zandvoort i Porsche Supercup, og kjørte inn til en 19. plass. Ayla Ågren kjørte W Series og ble nummer 15.

I Barcelona ble det seier i GTX-klassen til Mads Siljehaug og hans teamkamerater i en KTM X-Bow GTX, mens Emil Heyerdahl og hans teamkamerater kjørte inn til en andreplass i TCR-klassen med deres VW Golf TCR.

Andreas Bakkerud ble nummer fire i den franske EM-runden i rallycross, mens Sivert Svardal ikke kommer videre til semifinale på banen i Loheac.

I Rally Sørland ble det totalseier til Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson i deres Hyundai i20.

Julie Nataas gikk helt til semifinalen, E3, i Top Alcohol Dragster, under NHRA U.S. Nationals i Indianapolis i helgen.

Emil Christian Gjerdrum kjørte årets siste runde i FIA Karting Academy Trophy i Sverige, og ble til slutt nummer 27. Felix Heiberg kjørte GT5 på Vålerbanen, og kjørte inn til en tredjeplass, en fjerdeplass og et brutt løp.