Team Norway: Ny seier til Mikkelsen

Andreas Mikkelsen vant WRC2-klassen i Rally Akropolis, og øker dermed sin ledelse sammenlagt i WRC2-mesterskapet. Skoda føreren hadde denne gangen med seg britiske Elliot Edmondson som kartleser.

Også Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen deltok i den greske VM-runden, men fikk store tekniske problemer, og endte til slutt på en åttendeplass i WRC2.

På Red Bull Ring i Østerrik kjørte Marcus Påverud nye runder i International GT Open med sin Honda NSX GT3. Der ble det en femteplass og en tredjeplass i ProAm for Marcus og hans teamkamerat Jens Reno Møller.

På Nürburgring i Tyskland har det denne helgen blitt kjørt et 6-timersløp i NLS-mesterskapet, hvor flere landslagsførere stilte til start. Dennis Olsen og hans teamkamerater ble nummer fire totalt i deres Porsche 911 GT3, mens Christian Krognes og co. tapte mye tid på en punktering. Også Sindre Setsaas deltok i løpet i VT2-klassen med en BMW. Men da en av hans teamkamerater ble påkjørt, ble det ikke noe godt resultat på Sindre.

Marius Nakken kjørte denne helgen to løp i Porsche Supercup sammen med Formel 1 på Monza i Italia, og der ble det en 13. og en 14. plass på Team Norway-utøveren.

Flere av førerne på juniorlandslaget har også vært i aksjon, både i klubbløp i gokart, og ikke minst i NM-runden i rallycross på Flisa. Der ble det en en sjetteplass i klasse 4 for Emil Sivesind, og en tredjeplass sammenlagt i Norgesmesterskapet. I klasse 1 ble det en femteplass til Andrine Rafoss, som ble nummer seks sammenlagt i NM.