Team Norway: Ny seier til Østberg

Mads Østberg tok en ny seier i det ungarske rallymesterskapet, da han og kartleser Patrik Barth gikk helt til topps i Mecsek Rallye med deres Citroën.

På Nürburgring i Tyskland var landslagsførerne Christian Krognes og Emil Heyerdahl i aksjon. Krognes og hans teamkamerat kjørte inn til en andreplass totalt og en andreplass i GT3 med deres BMW M4, mens Heyerdahl og hans teamkamerater ble nummer tre i GT4 med deres Aston Martin.

Martinius Stenshorne har i helgen kjørt tre løp i det tyske Formel 4-mesterskapet på Zandvoort, og det ble en 8., 10. og en 8. plass.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte løp i Franiacorta i helgen, og viste godt tempo, men krasjet i finalen.

På Varna-banen utenfor Moss har det denne helgen blitt kjørt NM i gokart, med flere landslagsførere til start. I Junior 125 ble det NM-gull til Philip Svendsen. I X30 fikk Herman Ovenstad problemer, og havnet på 28. plass. I KZ ble det en fjerdeplass til Benjamin Fuglesang.

-Det var mye imponerende kjøring på Varna, både fra landslagsførere og andre. Spesielt Philip Svendsen imponerte, og gratulerer til alle vinnere, sier NBF-trener Jan Åge Asgrimsplass som var på plass på Varna.

På Finnskogbanen utenfor Flisa har det blitt kjørt NM-runde i rallycross. Der ble det en andreplass i klasse 1 til Andrine Rafoss. I klasse 4 ble det motorras for Emil Sivesind.