Team Norway: Ny seier til Østgaard

Det kjøres virtuelle billøp hver eneste dag, og Team Norway-utøverne er med i flere av dem.

Denne helgen har blant annet Andreas Bakkerud deltatt i «Subaru iRX All-Star Invitational presented by Yokohama», som ble kjørt på en virtuell utgave av Lånkebanen. Mitchell DeJong, som både kjører rallycross og er en av verdens beste i simracing, vant løpet. Bakkerud kjempet om andreplass, helt til en krasj sendte han av banen.

På lørdag ble et norsk 4-timersløp på Nürburgring arrangert av IGL Coatings. Team Norway’s Tommy Østgaard vant løpet sammen med teamkamerat Glenn Key i en BMW Z4 GT3. Team Norway’s Emil Heyerdahl og teamkamerat Kenneth Gulbrandsen endte på femteplass med en Audi R8 GT3.

Nå har det også blitt tillatt med organisert trening i bilsport, så lenge strenge retningslinjer for å unngå smittespredning blir fulgt, og Marcus Ahlmann Sæter var en av dem som benyttet sjansen til å trene på Varna i påsken.

-Det er spesielle tider for alle bilsportutøvere om dagen, men det er gledelig å se at så mange fra Team Norway nå deltar i virtuell bilsport. Det er viktig trening i disse dager. Utøverne trener også godt fysisk og mentalt, og mange var med på en «hjemmesamling» som vi arrangerte som en erstatning for den avlyste vårsamlingen. Nå er det også mulig å bedrive organisert trening i bilsport fremover, og da gjelder det å benytte muligheten til å få kjørt mest mulig, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.