Team Norway: Ny seier til Stenshorne

Martinius Stenshorne tok nok en seier i Formula Regional European Championship på italienske Mugello på lørdag, men i søndagens løp ble det dramatisk.

Søndag krysset Martinius målstreken som nummer tre, men akkurat over mål ble det et sammenstøt med en konkurrent og Martinius havnet i murveggen.

På britiske Silverstone ble det en vanskelig helg for Dennis Hauger i Formel 2, med en 14. plass på kvalifiseringen, en 12. plass i lørdagens løp og en 14. plass søndag.

Christian Krognes måtte bryte helgens NLS-løp på Nürburgring i Tyskland med sin BMW M4 GT3.

Ole Christian Veiby og Mads Østberg hadde en vanskelig helg i den svenske EM-runden i rally, hvor Mads Østberg ble nummer åtte, mens Ole Christian Veiby måtte bryte. Torstein Eriksen, som er kartleser for Frank Tore Larsen, var på vei mot en sensasjonell topplassering, før en rulling satte dem ut av løpet.

Dennis Olsen hadde en god helg i DTM på tyske Norisring med en tredje- og en sjetteplass.

Andreas Bakkerud og Hedda Hosås måtte bryte det første Extreme E-løpet på italienske Sardinia, mens de ble nummer fem i løp to. Fredric Aasbø vant breisladden på Gatebil på Rudskogen.

Marius Solberg Hansen kjørte inn til en fjerde- og to sjetteplasser i TCR Danmark på Falkenberg. På Falkenberg, mens Isabell Rustad kjørte inn til to andreplasser i Sprint Challenge Scandinavia. Felix Heiberg kjørte inn til en første- og andreplass i DS3 Cup.