Team Norway: Ny trippel til Hauger

Dennis Hauger sikret seg tittelen i det italienske Formel 4-mesterskapet allerede i den nest siste løpshelgen, men han avsluttet definitivt sesongen med stil. På Monza vant han alle de tre finaleløpene, og dermed vant også Van Amersfoort Racing teammesterskapet. Hauger ble også tidenes mestvinnende fører i det italienske mesterskapet, og har dermed hatt en helt utrolig sesong med tittel i Italia og andreplass i Tyskland. Og allerede i dag tester han Formel 3.

På Irwindale utenfor Los Angeles gikk finalen i årets Formula Drift-mesterskap på lørdag. Fredric Aasbø lå på andreplass sammenlagt før finalen. På Irwindale røk imidlertid Aasbø ut i Topp 16, og dermed ble det ingen sammenlagtseier som tidligere, men Aasbø har likevel hatt en god sesong med andreplass totalt i verdens tøffeste driftingmesterskap. Vi gratulerer!

På Monza var også Team Norway-fører Martinius Stenshorne Racing på plass for å lære av Dennis Hauger. På plass var også landslagstrener i NBF Talentutvikling, Fredrik Brenna-Lund, som har fulgt både Hauger og Stenshorne tett denne sesongen.

Ellers har Mads Østberg vært på test med WRC-bilen til Citroën, hvor planen er at Østberg skal kjøre denne i årets siste VM-runde i Australia, mens Marcus Påverud har vært i Las Vegas for å motta sin gullmedalje fra ProAm-klassen i det europeiske GT4-mesterskapet. Emil Heyerdahl har vært på Porsche-test i Sverige, og der var også Edward Sander Woldseth fra juniorlandslaget.

Fokus, råskap og glede med Team Norway – Norges raskeste landslag!