Team Norway: Nytt storløp for Olsen

En litt roligere helg for utøverne på Team Norway, med Porsche-proff Dennis Olsen fortsetter å kjøre store billøp over hele verden.

Forrige helg kjørte Dennis Olsen Petit Le Mans på Road Atlanta i USA, og denne helgen stilte han til start i det berømte 24-timersløpet på Spa for Frikadelli Racing. Det var vanskelige forhold i løpet som ble vunnet av blant annet Christian Krognes i 2018, og denne gangen var det kun Olsen som representerte Norge. Dennis ble til slutt nummer åtte med sin Porsche 911 GT3 som han delte med Jörg Bergmeister og Fred Makowiecki. Rowe Racing, også de med en Porsche, vant løpet.

I USA har dragracer Julie Nataas nok en gang vært i aksjon. Denne gangen i Houston, og som tidligere i klassen Top Alcohol Dragster. I løpet med navnet Mopar Express Lane NHRA SpringNationals Presented By Pennzoil, kom Julie helt til finalen, hvor hun tapte knepent mot Shawn Cowie.

Rallyførerne Mads Østberg og Ole Christian Veiby skulle etter planen ha kjørt rally i Belgia denne helgen for å forberede seg til den belgiske VM-runden i november, men løpene ble avlyst på grunn av den siste tids utvikling av koronaviruset i Belgia.