Team Norway: Olsen på pallen

Årets sesong i Formula Drift startet i amerikanske Long Beach denne helgen, og Simen Olsen endte på andreplass.

En strålende sesongåpning av Olsen, som ble slått av James Deane i finalen. Fredric Aasbø ble slått ut av topp 8 denne helgen.

Flere utøvere fra Team Norway, Norges raskeste landslag, var også i aksjon i de to langdistanseløpene som ble kjørt på tyske Nürburgring i helgen. Begge løpene telte i NLS-mesterskapet, men var også kvalifiseringsløp til 24-timersløpet på den samme banen senere i år.

Best gikk det for Dennis Olsen, som gjorde et lite comeback for Porsche, selv om han nå er fabrikkfører for Ford. Olsen og hans teamkamerater ble nummer 11 og 12 i de to løpene, mens Christian Krognes, som nå har gått fra BMW til Aston Martin, måtte bryte lørdag og kom på en 13. plass på søndag.

For Oskar Sandberg og hans teamkamerater i en Aston Martin Vantage GT4 ble det seier både lørdag og søndag, mens Niklas Eker Abrahamsen i samme type bil tok en tredje- og en fjerdeplass.

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen kjørte Rally Piemonte i Italia for å forberede seg til den neste VM-runden i Kroatia, og de vant sin klasse. Mads Østberg skulle ha kjørt årets første EM-runde i helgen, men måtte kaste inn håndklet på grunn av sykdom.

Casper Henriksen kjørte årets andre runde i Champions of the Future i Frankrike, og kjørte inn til en sterk 19. plass i finalen. Marius Barry-Berg og Vegard Klemetsen kom ikke til finalen. Philip Svendsen kjørte første runde av X30 IAME Series Vest på Klepp, og tok seieren i begge finaler. Fredrik Flood Engebretsen tok en første- og en tredjeplass i J125.