Team Norway: Østberg på Lindmo

Det kjøres ikke så mange billøp om dagen, men det betyr ikke at utøverne på Team Norway ligger på latsiden.

Denne helgen var for eksempel fjorårets WRC2-mestere, Mads Østberg og Torstein Eriksen, gjester i NRK-programmet Lindmo, et av Norges mest populære TV-program. Andreas Mikkelsen forbereder seg godt til det neste WRC2-løpet i Finland, men rakk også en tur innom Alpin-VM i Italia. Andreas Bakkerud har tilbragt store deler av vinteren i Sverige hvor han jobber for Lakeside Performance. Fredric Aasbø forbereder seg til ny sesong i Formula Drift med å følge treningsprogrammene til Team Norway-trener Jan Åge Asgrimsplass og litt simracing. Også Dennis Hauger er travelt opptatt med sesongforberedelser, og har nylig vært i Italia hos sitt nye team Prema, og før det igjen var han på NRK Sportsrevyen. Så fort han var hjemme igjen var det klart for online treningsøkt med Asgrimsplass. Og gokartgutta Martinius Stenshorne og Marcus Ahlmann Sæter har vært en ny tur i Italia for å forberede seg til sesongstart.

Blant førerne på juniorlandslaget 2020 skjer det også mye spennende. Ole Henry Steinsholt har vært i Spania og testet den elektriske RX2E-bilen. Ellers er det mange som deltar i ulike digitale løp og hevder seg helt i toppen.

-Det var gøy å se Mads og Torstein på Lindmo. De er to fantastiske ambassadører for norsk bilsport, og det var herlig å høre dem fortelle på en lettforklarlig måte hvordan samarbeidet mellom sjåfør og kartleser i rally fungerer. Vi er heldige som har mange flotte ambassadører for vår sport, og som er jevnlig i de store mediene som Mads Østberg, Andreas Mikkelsen, Andreas Bakkerud, Dennis Hauger, Fredric Aasbø, Dennis Olsen og flere. Noe av det vi jobber med i Team Norway er jo også synliggjøring av våre utøvere. Nå gleder vi oss til de fleste sesongene kommer ordentlig i gang, slik at vi får enda mer bilsport i norske medier, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.