Team Norway: Østberg ungarsk mester

Mads Østberg og kartleser Patrick Barth tok nok en seier i det ungarske rallymesterskapet i helgen, og dermed vant Citroën-føreren det ungarske rallymesterskapet.

Ole Christian Veiby hadde siktet innstilt på en VM-medalje i rallycross, men det ble en fjerdeplass i årets siste løp på tyske Nürburgring, og dermed også en fjerdeplass sammenlagt i VM for Volkswagen-føreren.

Andreas Bakkerud kjørte denne helgen Nitro Rallycross i amerikanske Phoenix, og det endte med en voldsom rulling i finalen for Andreas, som dermed ble klassifisert som nummer åtte. I lørdagens løp ble det en pallplass på bergenseren.

Julie Nataas kjørte årets siste løp på Pomona i amerikanske Los Angeles i helgen. Det ble tap mot Garret Bateman i E1 i Top Alcohol Dragster denne gangen.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte WSK Final Cup i gokart på South Garda-banen i Italia i helgen. Marcus hadde med seg landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass. Det ble til slutt en 25. plass av 55 deltakere i OK-klassen for føreren fra satsingslandslaget.