Team Norway: Pallplass i DTM

Dennis Olsen kjørte inn til sin første pallplass i DTM, da han lørdag ble nummer to på Norisring i Tyskland. Ettersom vi aldri har hatt en norsk fører i DTM tidligere, ble det også en historisk dag for norsk bilsport, og Olsen fulgte opp med en sterk femteplass i søndagens løp.

På Silverstone i Storbritannia gikk det ikke like bra for navnebror Dennis Hauger i Formel 2. Det første løpet ble vanskelig på en opptørkende bane, og Hauger endte som nummer femten. I søndagens løp ble han så presset av banen av Roy Nissany, noe som resulterte i en stygg krasj og brutt løp.

I Höljes i Sverige ble det tredjeplass til Andreas Bakkerud i EM-runden i Supercars, mens landslagsførerne Ole Christian Veiby og Sivert Svardal røk ut av hver sin semifinale. En som gikk helt til topps i Höljes var Marius Solberg Hansen, som vant RX3-klassen.

På Vallelunga i Italia ble det kjørt tre løp i det italienske Formel 4-mesterskapet, og det endte med en niendeplass og to tiendeplasser for Martinius Stenshorne. Andrea Kimi Antonelli vant alle løpene.

Mads Siljehaug og teamkamerat Freddie Hunt kjørte Le Mans Cup på Monza med LMP3-biler i helgen, og kjørte inn til en sjetteplass.

Magnus Gustavsen kjørte to nye løp i Lamborghini Supertrofeo, denne gangen på Misano i Italia. I det første løpet ble det brutt løp for Gustavsen før han i det hele tatt hadde fått kjøre i ProAm-klassen, og i det andre løpet ble det en sjetteplass.