Team Norway: Pallplass til Veiby

Ole Christian Veiby ble nummer tre i den svenske VM-runden i rallycross på Höljes denne helgen bak Johan Kristofersson og Timmy Hansen.

I EM-klassen ble det en sjetteplass til Sivert Svardal, mens Andreas Bakkerud ikke kom til finalen denne gangen.

Jens Hvaal kjørte inn til tredjeplass i RX3, mens de tidligere landslagutøverne Espen Isaksætre og Ole Henry Steinsholt imponerte stort med seier i henholdsvis RX3 og RX2E.

I 24-timersløpet på Spa i Belgia ble Dennis Olsen beste nordmann med en femteplass, mens de to andre landslagsførerne, Marcus Påverud og Marius Nakken, begge måtte bryte.

På Red Bull Ring i Østerrike ble det en 6. plass og en 11. plass i de to Formel 2-løpene for Dennis Hauger.

Martinius Stenshorne kjørte inn til en 3. plass og en 17. plass i Formula Regional-løpet på Spa, som dessverre ble preget av en dødsulykke i lørdagens løp, hvor nederlandske Dilano Van T’Hoff omkom.

Emil Christian Gjerdrum kjørte GT4 Europe på Spa, og det ble en 36. plass for Gjerdum og makkeren.

På plass på Spa var også landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass for å følge opp de norske utøverne.

Isabell Rustad startet helgen i Skellefteå med å krasje i Sprint Challenge, men hennes Porsche ble reparert og det ble en 7. plass, 5. plass, 4. plass og 3. plass i de fire løpene. Christer Otterstrøm kjørte også i Skellefteå i Formula Nordic, men hadde en helg fylt med tekniske problemer.

Oskar Biksrud kjørte NM i racing i Sokndal i GT5, og det ble en 4. plass, 2. plass og 3. plass i de tre løpene.