Team Norway: Pallplasser i Italia

Vi starter i Italia, hvor Martinius Stenshorne avsluttet den italienske Formel 4-helgen på Monza med en sterk tredjeplass, etter litt trøbbel i det første løpet.

Marcus Ahlmann Sæter ble nummer to i hans første løp i X30 Senior på South Garda-banen.

Mads Østberg kjørte inn til nok en seier i det ungarske rallymesterskapet i helgen, og det ble også gull for kartleser Torstein Eriksen og hans sjåfør Frank Tore Larsen i Rally Tron.

På Spa i Belgia ble det en vanskelig helg i Rallycross-VM for Ole Christian Veiby med både tekniske problemer og påkjørsler. Bedre gikk det for Sivert Svardal i EM, som ble nummer fire.

Simracerne Tommy Østgaard og Oskar Biksrud imponerer også. Østgaard og hans teamkamerater tok en femteplass i Le Mans Virtual på Monza, mens Biksrud ble nummer 15 i GTE-klassen. Biksrud nummer 30 og 21 i PESC Contender Series i helgen.

Felix Heiberg kjørte inn til en tredjeplass i Citroen DS3 Cup på Jyllandsringen.

I DTM hadde Dennis Olsen sin styggeste krasj i karrieren da han ble påkjørt i det første løpet på Hockenheim. Det gikk bra med Dennis, men bilen var så skadet at han ikke kom til start i søndagens løp.

På Nürbugring kjørte Mads Siljehaug inn til en 10. plass i lørdagens NLS-løp med sin KTM X-Bow GT2, mens Christian Krognes ikke kom til start med sin BMW M4 GT3.