Team Norway: Pallplasseringer i fleng

Utøverne på Team Norway, Norges Raskeste Landslag, imponerer om dagen. Denne helgen ble det pallplasseringer i fleng verden rundt!

Emil Heyerdahl har hatt en riktig god start på sin sesong i 24H Series. Denne helgen ble det kjørt et 12-timersløp på Hockenheim i Tyskland, og nok en gang vant Emil TCR-klassen i sin Volkswagen Golf sammen med teamkameratene Constantin Kletzer og Jasmin Preisig. Det ble et spennende løp hvor Heyerdahl og co. vant med kun 4,3 sekunder etter 12 timers kjøring.

Mads Siljehaug deltok også på Hockenheim i GTX-klassen, og det ble en 19. plass totalt på Mads, Horst Felbermayr Jr. Nicolai Elhanayan og Eike Angermayr i deres KTM X-Bow GTX.

Pallplassering ble det også for Fredric Aasbø i årets andre runde av Formula Drift i amerikanske Orlando. Aasbø ble in sin Toyota Supra til slutt slått i finalen av Chelsea DeNofa.

Også Mads Østberg og Torstein Eriksen endte på pallen i helgen. Med sin Citroën C3 ble duoen nummer tre i WRC2 i Rally Portugal etter et utfordrende løp hvor de tapte mye tid på en punktering den første dagen. Ole Christian Veiby skulle også ha deltatt i Portugal, men testet positivt på Covid-19 rett før løpet, og kom derfor ikke til start. Heller ikke Andreas Mikkelsen kom til start, da han testet positivt på Covid-19 tidligere.

Marius Nakken startet årets sesong i Porsche Supercup sammen med Formel 1 i Monaco. Nakken var nummer 12 på kvalifiseringen og hadde en god start, men så ble løpet rødflagget på grunn av en krasj lenger bak i feltet. Da løpet startet igjen ble Nakken liggende på 12. plass gjennom hele løpet, på en bane hvor det er svært vanskelig å kjøre forbi hverandre.

Vi tar også med at Ayla Ågren er i gang med testingen foran årets sesong i W Series. Sesongen starter sammen med Formel 1 på Red Bull Ring i Østerrike den 26. juni, men i forrige uke ble det kjørt en test på Anglesey i Wales. Ayla er også med i teamet til Simona de Silvestro, som deltar i Indianapolis 500 kommende søndag.

Esport-utøver Tommy Østgaard kjører stort sett iRacing, men skal nå også prøve seg på Asetto Corsa. Han er med i den digitale utgaven av World Challenge Europe med en Aston Martin, og i det første løpet ble den en 21. plass og beste Aston Martin for Tommy.

Det ble ingen god helg for dragracer Julie Nataas i Springnats i Houston. En ødelagt bensinslange satte en stopper for henne i den første eliminasjonsrunden.

Ellers har gokartsesongen startet her hjemme, og flere fra juniorlandslaget var i aksjon på Varna-banen utenfor Moss. Der var det sterk kjøring fra både landslagsutøvere og andre, og alle resultatene finnes på amigoo.se!