Team Norway: Pole og seier i Australia

Både Martinius Stenshorne og Dennis Hauger kjørte på Albert Park i australske Melbourne i helgen, og begge imponerte.

Vi starter med Formel 3 der Martinius Stenshorne endte som nummer elleve i kvalifiseringen. Dermed startet han fra andre startposisjon i sprintløpet (i F3 snur man startrekkefølgen på de 12 første i sprintløpet), og Martinius gikk hen og vant hele løpet. I søndagens hovedløp fikk Martinius problemer etter en kollisjon og tok ikke poeng.

I Formel 2 slo Dennis Hauger til med sin første pole position. I sprintløpet startet han derfor som nummer ti (i F2 snur man startrekkefølgen på de 10 første i sprintløpet) og klarte å kjøre seg opp til en strålende andreplass til slutt. I søndagens hovedløp startet Dennis først, og så ut til å være på vei mot en topplassering da han dessverre krasjet på kalde dekk etter sitt depotstopp.

Julie Nataas kjørte på Pomona-banen utenfor Los Angeles i USA i helgen, men tapte første runde og kom ikke til finalen denne gangen.

Årets første EM-runde i gokart ble kjørt i Valencia i helgen. Det ble dessverre ingen finale for de norske førerne i OK-klassen. Marius Barry-Berg var rangert som nummer 39 før finalen, Vegard Klemetsen 42 og Casper Henriksen 49. Uansett imponerende kjøring av de norske med 85 førere til start.