Team Norway: Sammenlagtledelse til Nataas

Den USA-baserte dragraceren Julie Nataas vant NHRA-løpet Carolina Nationals i helgen, og leder nå NHRA Lucas Oil Drag Racing Series i Top Alcohol Dragster-klassen, hvor hun blant annet konkurrerer mot tidligere NASCAR-mester Tony Stewart.

På Nürburgring i Tyskland tok Christian Krognes og Walkenhorst-teamet sin tredje totalseier på rad i NLS-mesterskapet med deres BMW M4 GT3.

På Red Bull Ring i Østerrike ble det en tiende- og en femteplass på Dennis Olsen i helgens to DTM-løp.

Flere utøvere på satsingslandslaget var også i aksjon i helgen. Sivert Svardal tok NM-gull i bakkeløp på Lillehammer, Marius Solberg Hansen tok NM-bronse, Karl Peder Nordstrand kjørte både NM-runde i crosskart (C-finale) og klubbløp i bilcross (2. plass).

Aktivitet også fra førerne på juniorlandslaget. Isabell Rustad kjørte årets to siste løp i Sprint Challenge på Mantorp, hvor det ble en sjette- og en åttendeplass. Philip Svendsen kom til A-finalen i IAME-series i belgiske Mariembourg, og det ble til slutt en 25. plass av 76 førere. Petter Sæves Waskaas tok klasseseier og andreplass totalt i Rally Trøgstad og Elina Lie Rolfsen kjørte klubbløp i gokart, hvor det ble en åttendeplass.