Team Norway: Sammenlagtseier til Hauger

Dennis Hauger sikret denne helgen gullet i årets FIA Formel 3-mesterskap, etter to løp i russiske Sotsji.

Det ble en vanskelig kvalifisering for Dennis og hans team Prema, og det endte med niende startposisjon. Ettersom man snur rekkefølgen på de 12 første til det første løpet, startet Dennis fra fjerde startposisjon, og han kjørte seg mesterlig opp til andreplass. Dermed var gullet sikret, og jubelen kunne slippes løs. Det andre løpet ble avlyst på grunn av uvær, og det tredje løpet endte med at Dennis ble påkjørt.

-Dennis Haugers sesong har vært ekstremt imponerende. Ikke bare har han vunnet mesterskapet, men han har vunnet på en så overlegen måte at dette virkelig har blitt lagt merke til av teamsjefer i Formel 1 og andre. Dennis jobber hardt, og er en inspirasjon for andre norske bilsportutøvere, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Flere Team Norway-utøvere gjorde det bra denne helgen. Karl Peder Nordstrand vant helgens runde i FIA Cross Car Academy i Italia. Marcus Påverud kjørte inn til en tredjeplass i ProAm-klassen sammen med Jens Reno Møller i International GT Open på Monza i Italia. Andreas Bakkerud deltok i årets første løp i Nitro Rallycross Series med en Subaru Impreza i Utah, men det ble brutt løp på Andreas.

Christian Krognes og hans teamkamerater måtte denne helgen bryte NLS-løpet på Nürburging. Sindre Setsaas, derimot, kjørte inn til en tredjeplass i sin klasse – til tross for at panseret løsnet og knuste frontruta.

Mads Siljehaug debuterte i Stadium Super Trucks i amerikanske Long Beach denne helgen. Det ble ingen resultater å skrive hjem om for Mads denne gangen, men en lærerik opplevelse i en ny gren for racerføreren.

Emil Sivesind sikret NM-gull i bakkeløp på Lillehammer denne helgen. Emil deltok også i finalen i Bilsporttalentet i uken som gikk, sammen med Martinius Stenshorne, Andrine Rafoss, Marius Solberg Hansen og Nikolai Haldammen.

I Andebu gikk Benjamin Fuglesang til topps i både X30 og KZ2 i gokart.