Team Norway: Sammenlagttittel til Heyerdahl

Emil Heyerdahl sikret Team Norway nok en sammenlagttittel da han sammen med sitt team Autorama Motorsport vant 24H Series TCE-division sammenlagt etter helgens andreplass i 24-timersløpet på Sebring i USA.

Emil Heyerdahl har hatt en strålende sesong i teamets Volkswagen Golf TCR, og denne helgen hadde han også med seg landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass, som sørget for at Emil var best mulig forberedt til det tøffe 24-timersløpet.

-Emil sin tittel er nok en bekreftelse på at 2021 er et av de beste årene til norsk bilsport, og landslaget Team Norway, noensinne. Fra før har Dennis Hauger vunnet FIA Formel 3 sammenlagt, Andreas Mikkelsen har vunnet både WRC2 og EM i rally, Fredric Aasbø har vunnet Formula Drift og Andreas Bakkerud har blitt Europamester i rallycross, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

Apropos Andreas Bakkerud, så kjørte også han løp i USA i helgen. Bakkerud kjørte inn til en sterk tredjeplass i årets nest siste løp i Nitro Rallycross Championship på Glen Helen Raceway utenfor Los Angeles. På plass i Los Angeles for et annet oppdrag var også sportssjef Atle Gulbrandsen, som møtte Bakkerud i forkant av rallycrossløpet.

På Monza i Italia ble årets siste VM-runde i rally kjørt, og Andreas Mikkelsen ble nummer to av WRC2-bilene. Men Andreas var allerede klar WRC2-mester før finaleløpet.

Marcus Ahlmann Sæter ble nummer ti i WSK Final Cup i Adria i OKJ-klassen denne helgen.

Tommy Østgaard kjørte et løp i VCO Pro Sim i uken som gikk, og ble nummer 12 i sprintløpet sammen med Frederik Vesti.