Team Norway: Sammenlagttittel til Nataas

Julie Nataas vant NHRA Top Alcohol Dragster National Championship i USA, etter seier i helgens løp i Texas. Dette har vært en fantastisk sesong for elitelandslagsføreren, som også ble Texas Fall Nationals Champion, Jegs Allstar Champions og Double-Up Champions.

En annen som sikret seg en tittel denne helgen var Martinius Stenshorne. Elitelandslagsføreren ble nummer fire og seks i helgens to løp i Formula Regional European Championship på Zandvoort i Nederland, og dermed sikret Martinius den såkalte «rookie-tittelen» for førsteårsførere. Andrea Kimi Antonelli sikret gullet i mesterskapet, og Martinius kan sikre andreplassen kommende helg når de to siste løpene kjøres på Hockenheim i Tyskland.

En annen elitelandslagsfører som kjørte på Zandvoort var Marcus Påverud i GT World Challenge Europe Sprint. I det første løpet ble det 18. plass, og fjerdeplass i «Silver Cup» for Påverud og Maximilian Paul, mens det ble en 20. plass og ny fjerdeplass i «Silver Cup» på søndag.

På Irwindale utenfor Los Angeles i USA gikk årets siste løp i Formula Drift. Elitelandsfører Fredric Aasbø klarte ikke å forsvare fjorårets tittel, da han røk ut av topp 32 og ble nummer seks sammenlagt. Beste nordmann ble Simen Olsen med en fjerdeplass i sammendraget.

Vi tar også med at Ole Christian Veiby og Torstein Eriksen kjørte oppvisning i Rallylegend denne helgen, og det gjenstår noen helger med aktiviteter for Team Norway-førerne, selv om de forskjellige sesongene begynner å gå mot slutten. Men straks starter det da med mer treningsaktivitet i Norge, og mer info om det kommer snart på bilsport.no.