Team Norway: Seier, seier og seier!

En fantastisk helg for utøverne på Team Norway, Norges raskeste landslag, er lagt bak oss.

I amerikanske St. Louis ble det seier til Fredric Aasbø i Formula Drift. Toyota-føreren ligger nå på en tredjeplass i sammendraget.

Seier ble det også til Mads Østberg og Torstein Eriksen i Vertes Rallye i det ungarske mesterskapet. Citroën-duoen bruker løpene i det ungarske mesterskapet til å forberede seg til nye runder i WRC2.

Og mannen som leder WRC2, Andreas Mikkelsen, kjørte inn til andreplass i EM-runden Barum Rally i Tsjekkia – og dermed leder han Europamesterskapet i rally også!

Seier ble det også til dragracer Julie Nataas i Lucas Oil Divisional Series Division 3 i Bowling Green, Kentucky. Julie kjører i klassen Top Alcohol.

Dennis Hauger kjørte denne helgen tre runder i FIA Formel 3 på Spa i Belgia, og det ble en vanskelig helt etter at teamet bommet på kvalifiseringsstrategien. Men Dennis leder fortsatt mesterskapet etter en 14. plass, 9. plass og 8. plass denne helgen.

På Spa kjørte også Ayla Ågren, men hun var involvert i en krasj på kvalifiseringen. Ayla havnet på sykehuset, men ble heldigvis skrevet ut igjen dagen etter, og er klar for å kjøre på Zandvoort kommende helg.

Også Marius Nakken fra landslaget kjørte på Spa. Han gjorde et godt løp i Porsche Supercup, men fikk en ti sekunders straff, og ble klassifisert på en 21. plass.

I Bergen ble det denne helgen kjørt NM i gokart, med flere landslagsutøvere til start. Andreas Bakkerud ble nummer 15 i KZ2, en klasse som ble vunnet av Andre Steindal. Oskar Biksrud ble nummer to i X30, etter Sander Solbakken. Her ble Team Norway-førerne Benjamin Fuglesang nummer fire, Herman Ovenstad nummer seks og Dennis Bjerke nummer nitten. På plass i Bergen var også fysisk landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass, som selv har en Norgescuptittel i gokart på CV’en.

På Gol ble det kjørt NM-runde i rallycross, med fjerdeplass i klasse 1 for Andrine Rafoss, en klasse som ble vunnet av Espen Isaksætre. Emil Sivesind ble nummer to i klasse 4 bak Jonas Dalseth Jacobsen.

Tommy Østgaard ble nummer ti sammenlagt i VRS SRO Sprint Masters i simracing.

-Dette har vært en uvanlig aktiv helg med svært mange landslagsutøvere i aksjon. Og da er det også morsomt at det går så bra med sterke prestasjoner i både inn- og utland. Gratulerer til alle som legger ned en enorm innsats for å oppnå disse resultatene, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.