Team Norway: Seier, seier og seier!

En fantastisk helg for Team Norway, Norges raskeste landslag, er over med flere internasjonale seirer for våre utøvere.

Vi starter i Kroatia, og den nye VM-runden i Rally Kroatia. Dette var årets første løp i WRC2 for Mads Østberg og Torstein Eriksen, og Citroën-duoen slo til med en sterk seier i WRC2. Andreas Mikkelsen, med kartleser Ola Fløene, stilte også til start i sin Skoda, men han var en liten tur av veien allerede på SS2 og tapte mye tid. Til slutt ble det en femteplass i WRC2, og seier på Powerstage, for Andreas Mikkelsen.

På Paul Ricard-banen i Frankrike har det denne helgen blitt kjørt et nytt løp i 24h Series, men denne gangen over 12 timer. Og der ble det norsk seier i to av klassene. Mads Siljehaug kjørte inn til en sterk seier i GTX-klassen, og en femteplass totalt, sammen med sine teamkamerater Eike Angermayr, Nicolai Elghanayan og Horst Felbermayr Jr i deres KTM X-Bow GTX.

I TCR-klassen gikk Emil Heyerdahl helt til topps sammen med sine teamkamerater Constantin Kletzer, Jerome Ogay og Yannick Mettler i en Volkswagen Golf TCR. Emil fikk æren av å kjøre bilen over målstreken til full jubel.

Denne helgen har også årets siste løp i Porsche Esports Supercup blitt kjørt på en virtuell utgave av Monza-banen, og der ble det en 15. og en 13.plass for Tommy Østgaard, og en 21. og 24. plass for Sindre Setsaas.

Vi gratulerer alle med strålende innsats!