Team Norway: Seier til Aasbø

Fredric Aasbø gikk helt til topps i årets andre runde av Formula Drift, som ble kjørt på Road Atlanta i Georgia i USA denne helgen. Toyota-føreren leder mesterskapet, som han vant i fjor, sammenlagt.

På Nürburgring i Tyskland har flere landslagsutøvere vært i aksjon i kvalifiseringsløpene til årets 24-timersløp på Nürburgring. Christian Krognes kjørte inn til pole position i søndagens løp, men måtte bryte da en teamkompis var involvert i et uhell. Dennis Olsen måtte også bryte, mens Mads Siljehaug og hans teamkamerater gjennomførte et godt løp med sin KTM, og er klare til 24-timersløpet senere i vår. Emil Heyerdahl var også på plass på Nürburgring, men fikk ikke kjørt da en teamkamerat krasjet.

Tommy Østgaard kjørte VCOEsports Infinity Event i helgen med en rekke forskjellige løp i forskjellige klasser, og Østgaard og teamet ble til slutt nummer fire sammenlagt.

Martinius Stenshorne startet årets sesong i det italienske Formel 4-mesterskapet i helgen, og det endte med tre femteplasser på Imola, og pallplasser blant nybegynnerne i hvert løp.

Marius Solberg Hansen kjørte årets første NM-runde på Vålerbanen med sin nye Volkwagen Golf TCR denne helgen, og det endte med andreplass, førsteplass og femteplass i de tre finalene i den norske GT3-klassen.

I GT4-klassen ble det seier til Andrine Rafoss i den ene finalen, en andreplass i den andre finalen og en tredjeplass i den tredje finalen.

På Vålerbanen deltok også Karl Peder Nordstrand og Oskar Biksrud i GT5-klassen. Biksrud slet med tekniske problemer, mens Nordstrand yppet seg helt i toppen i løpene som han bruker som trening som en del av satsingen han er med på i EVEN Management.

Felix Heiberg har vært i Danmark for å kjøre årets første løp i Citroën DS3 Cup, og det ble en andre-  og en tredjeplass på Felix, i løpene hvor norske Knut Eirik Knudsen også gjorde det veldig bra med seier og andreplass.

Philip Svendsen kjørte Sydsvenskans Kartcup i Helsingborg i helgen, og kjørte inn til en sterk andreplass i J125.

Nikolai Haldammen møtte bryte i B-finalen i helgens crosskartløp i Bø.