Team Norway: Seier til Andrine

Denne helgen har en rekke utøvere fra Team Norway, Norges raskeste landslag, vært i aksjon, og vi starter med den første NM-runden i rallycross på Momarken.

I klasse 1 var det Andrine Rafoss fra juniorlandslaget som gikk helt til topps med sin Citroen. I klasse 4 ble det andreplass til juniorlandslagsutøver Emil Sivesind, bak Jonas Dalseth Jacobsen.

Fra Momarken i Norge tar vi turen til Portimao i Portugal, hvor årets to første runder i DTM gikk av stabelen. For første gang har vi med en nordmann i DTM, og Dennis Olsen fra elitelandslaget kjørte inn til en femteplass og en ellevteplass i de to løpene med sin Porsche.

I Zuera i Spania kjørte Marcus Ahlmann Sæter fra satsingslandslaget årets andre EM-runde i gokartklassen OKJ, og Marcus kjørte seg mesterlig opp fra en 29. plass til en 8. plass i finalen.

Tilbake til Norge og årets første NM runde i rally på grus, som ble kjørt på Sørlandet i helgen. Det var Ole Christian Veiby fra elitelandslaget, og kartleser Stig Rune Skjærmoen, som gikk helt til topps, foran Frank Tore Larsen og hans elitelandslagskartleser Torstein Eriksen.

Julie Nataas fra elitelandslaget kjørte i helgen dragracingløpet NHRA Four Wide Nationals i Concord, North Carolina, men det endte i E1 for Julie denne gangen.

Nikolai Haldammen fra juniorlandslaget kjørte crosskart i den svenske Supercupen på Förlandabanan i helgen. Det lå an til å bli en andreplass på Nikolai, men en punktering gjorde at det ble en fjerdeplass.

Vi gratulerer alle med strålende innsats!

Les mer om Team Norway, NBF Talentutvikling og se flere rapporter fra landslagsutøverne her!