Team Norway: Seier til Bakkerud

Andreas Bakkerud gikk helt til topps i søndagens runde av Nitro Rallycross, som ble kjørt i svenske Strängnäs. Elitelandslagsføreren vant foran Robin Larsson og Johan Kristoffersson i sin elektriske rallycrossbil. Ole Christian Veiby, som også er på elitelandslaget, ble nummer fem.

I 24-timersløpet på Spa i Belgia var det sterk norsk innsats av tre elitelandslagsførere. Dennis Olsen og hans teamkamerater i Porsche ble nummer sju totalt etter en fantastisk oppkjøring fra siste og 66. startposisjon. Marcus Påverud og hans teamkamerater i Lamborghini ble nummer 21 totalt, og som nummer 4 av 18 biler i Silver Cup. Marius Nakken og hans teamkamerater i Porsche ble nummer 25 totalt og som nummer 6 i Silver Cup.

Også Magnus Gustavsen fra juniorlandslaget kjørte på Spa, i Lamborghini Super Trofeo. Etter noen gode oppkjøringer ble det en fjerde- og en sjetteplass i ProAm for Gustavsen.

På Hungaroring i Ungarn ble det en tung helg i Formel 2 for Dennis Hauger fra elitelandslaget. Han startet helgen bra med en åttende tid på kvalifiseringen, men i sprintløpet på lørdag ble han påkjørt i første sving og i hovedløpet på søndag slet han med dekkene og endte som nummer nitten.

Christer Livrud Otterstrøm fra juniorlandslaget vant begge Formel Ford-løpene som ble kjørt på svenske Kinnekulle i helgen.