Team Norway: Seier til Hauger i Australia

Dennis Hauger tok årets første seier i Formel 2, da han vant sprintløpet på Albert Park i australske Melbourne.

Det ble igjen en innholdsrik helg for elitelandslagsføreren. Da Dennis Hauger skulle sette sin raskeste rundetid på kvalifiseringen krasjet Victor Martins og rødflagget kom ut. Derfor ble det en tiendeplass på kvalifiseringen på Hauger, og det betydde pole position i lørdagens sprintløp.

I sprintløpet gjorde nordmannen ingen feil, dro fra resten av feltet og vant til slutt med full kontroll. Dette var den tredje seieren til Hauger i Formel 2, og den første i år.

I søndagens hovedløp startet Aurskogingen på tiendeplass, men kjørte seg mesterlig oppover i feltet. Han lå på en tredjeplass da det var klart for omstart etter sikkerhetsbil, men plutselig ble han torpedert av Victor Martins, og løpet var over. Igjen viste Dennis at han kanskje er den raskeste av samtlige i løpene, men uflaks gjorde at det ble null poeng på søndag.

Andreas Mikkelsen/Torstein Eriksen og Ole Christian Veiby/Stig Rune Skjærmoen har kjørt Rally Azorene i helgen. Det var superveteran Sebastien Loeb som vant løpet, men Mikkelsen kjørte inn til en sterk andreplass og Veiby en sterk fjerdeplass i løpet. Begge kjørte Skoda Fabia i helgen.

Julie Nataas kjørte dragracing på Pomona utenfor Los Angeles i helgen, men røk ut i den andre runden i Top Alcohol Dragster-klassen denne helgen.

Marius Barry Berg kjørte årets første runde av det spanske gokartmesterskapet utenfor Malaga i helgen. Han startet som nummer seks i første finale, men fikk motorstopp og raste ned til 35. plass. Likevel kjørte han seg opp til sjuendeplass i finale en, og en strålende andreplass i finale 2.

Flere av Team Norway-utøverne bruker også påskeuka til å teste.