Team Norway: Seier til Hvaal

Jens Hvaal vant klasse 1 under helgens NM-runde i rallycross på Gardermoen, foran en annen landslagsfører, nemlig Andrine Rafoss. Også Tobias Spangen fra Team Norway var med på Gardermoen, og han ble nummer to i Juniorklassen bak Henrik Gjervan.

Karl Peder Nordstrand kjørte bilcross på hjemmebanen Vendkvern utenfor Hamar i helgen, og Nordstrand vant løpet.

Om norsk bilsport har en «Onkel Reisende Mac», så må det være Dennis Olsen. Porsche-proffen kjørte denne helgen DTM på Zandvoort i Nederland, og endte som nummer 18 og 9 i de to løpene. Olsen kom rett fra Japan, der han kjørte løp i GT World Challenge Asia helgen før, og kommende helg deltar Olsen i 24-timersløpet på Spa.

En annen som kjørte på Zandvoort var Emil Christian Gjerdrum i ADAC GT4, og det ble en 11. plass og en 14. plass for Gjerdrum og hans makker.

Flere fra Team Norway deltok denne helgen i gokartløpet i Elvedalen ved Gjøvik, og i X30 ble det en andre- og en sjetteplass til Benjamin Fuglesang. Elina Lie Rolfsen ble nummer fire, men måtte bryte løp to. Philip Svendsen ble nummer sju og fem, mens Casper Henriksen vant begge løpene.

Det ble en vanskelig helg for Fredric Aasbø fra Team Norway, da Formula Drift besøkte New Jersey i helgen, men Simen Olsen forsvarte de norske fargene med en sterk andreplass.

Julie Nataas ble slått ut i den andre runden mot Kirk Wolf i NHRA-løpet på Summit Motorsports Park.

Landslagsutøverne Marius Barry-Berg og Marcus Ahlmann Sæter kjørte gokartløp på Motorland Aragon i Spania denne helgen. Marius ble nummer fem i sin klasse og Marcus nummer 22 i sin klasse.