Team Norway: Seier til Mikkelsen og Eriksen

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen vant WRC2 i Rally Estland, kjørte inn til en sterk 8. plass totalt og ble nummer tre sammenlagt på power stage! Nå leder Skoda-duoen WRC2 sammenlagt.

Det ble også seier til Mads Siljehaug på Nürburgring, da han og Freddie Hunt deltok i Protoype Cup Germany med sin LMP3-bil.

Navnebror Mads Østberg måtte dessverre bryte Rally Casentino i Italia på grunn av en brann i motoren på hans Citroën.

Marcus Ahlmann Sæter ble nummer 11 i OKJ i første runde av WSK Euro Series, og det etter å ha vunnet det første heatet på Lonato-banen i Italia.

Fredric Aasbø kjørte ny runde i Formula Drift i St. Luis, men røk ut av Top16 denne gangen.

Julie Nataas kom helt til finalen på Mo-Kan Dragway i USA, men tapte den mot Megan Meyer.

Ellers gjorde både Marius Solberg Hansen, Emil Sivesind og Andrine Rafoss gjesteopptredener i Goldagsløpet med imponerende tempo.