Team Norway: Seier til Mikkelsen og Eriksen

Det ble seier til Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen i WRC2-klassen i helgens VM-runde i rally på Sardinia. Skoda-duoen kjørte et godt løp, og alt ble avgjort på den siste etappen, hvor Adrien Formaux kjørte av veien. Det ble også en sterk femteplass totalt.

Seier ble det også for dragracer Julie Nataas i Top Alcohol Dragster-klassen på Summit Motorsports Park i Ohio.

Årets første VM-runde i rallycross gikk av stabelen i Portugal i helgen, og det ble en fjerdeplass til Ole Christian Veiby i den elektriske toppklassen. I EM-runden ble det en 13. plass til Sivert Svardal etter at mellomakselen røk. Landslagsutøver Jens Hvaal ble nummer sju i RX3-klassen. I denne klassen ble Espen Isaksætre beste nordmann foran Martin Kjær.

Dennis Hauger og resten av Formel 2-førerne kjørte denne helgen i spanske Barcelona sammen med Formel 1. Det ble en sterk sjetteplass på kvalifiseringen for Hauger, en fjerdeplass i sprintløpet og en åttendeplass i hovedløpet. Sammenlagt ligger nordmannen på en femteplass totalt.

På Paul Ricard i Frankrike ble det kjørt GT World Challenge Endurance Cup i helgen med flere nordmenn til start. Det ble brutt løp for  landslagsfører Dennis Olsen og hans teamkamerater i Rutronik Racing, mens landslagsfører Marius Nakken og co. i Dinamic GT Huber Racing ble nummer 28 totalt og nummer åtte i «Bronze Cup». Beste nordmann ble da Magnus Gustavsen med 22. plass totalt og femteplass i «Silver Cup». Anders Buchardt og hans team måtte også bryte.

Det butter litt for gokartfører Marcus Ahlmann Sæter, som hadde en vanskelig helg i Champions of the Future-løpet i danske Rødby, og har derfor valgt å stå over den neste EM-runden på den samme banen. Marius Barry-Berg kjørte OKJ på den samme banen, men kom dessverre ikke til finalen.

Christer Otterstrøm kjørte tre løp i Formula Nordic i svenske Karlskoga, og det ble tre andreplasser til Otterstrøm.

Simracer Tommy Østgaard kjørte Major day 1 og Major day 2 i ESL R1 i helgen, og endte som nummer 22 sammenlagt.