Team Norway: Seier til Mikkelsen

Andreas Mikkelsen gikk helt til topps da han kjørte sitt første rally for året, etter en sesong som har vært preget av mye usikkerhet. Men Mikkelsen har forberedt seg godt, og har i tillegg til å teste dekk for Pirelli også trent på Olympiatoppen i regi av Team Norway.

Mikkelsen og kartleser Ola Fløene kjørte en Skoda Fabia R5 i den ungarske VM-runden, og vant til slutt løpet med halvannet minutt. Andreas håper nå dette resultatet skal hjelpe han med å komme tilbake til WRC.

En annen landslagsutøver som deltok i Rally Ungarn var Ola Jr. Nore, som har med seg Veronica Engan som kartleser. Ola kjørt en Renault Clio RSR Rally5, tidligere kjent som R1-klassen. Ola imponerte med etappeseire og flere andre topptider i samme konkurranseklasse som Rally4-bilene, i Norge vel så kjent som R2-biler.

Martinius Stenshorne kjørte denne helgen VM i gokart i Portimao i Portugal. Det var vanskelige værforhold gjennom hele helgen, men Martinius viste et godt tempo og ble til slutt nummer 16 i OKJ-klassen.

Tommy Østgaard kjørte i helgen to virtuelle DTM-løp. Det gikk imidlertid ikke så bra for Tommy denne helgen som først ble nummer 20 i løpet på en virtuell utgave av Suzuka, så nummer 16 i løpet på en virtuell utgave av Daytona.