Team Norway: Seier til Nataas

Julie Nataas tok sin andre seier på to helger, da hun vant årets første NHRA-løp, det såkalte «Gatornationals» i Gainesville i Florida. Nataas kjører også i år i klassen Top Alcohol Dragstrer, og slo Cody Krohn i finalen. En av konkurrentene til Nataas denne sesongen er NASCAR-legenden Tony Stewart, men han røk ut i E2 denne helgen.

Mads Østberg og kartleser Patrick Barth ble nummer to i årets første EM-runde i rally, som ble kjørt i Portugal. Det var tidligere VM-fører Hayden Paddon som vant, rett over ti sekunder foran Østberg.

Kartingfører Marcus Ahlmann Sæter kjørte årets første runde i Champions of the Future denne helgen, men han kom dessverre ikke til finalen i OK-klassen denne gangen. Marius Barry Berg deltok også i Valencia, i OK Junior, men heller ikke han kom til finalen. Det gjorde derimot Philip Svendsen, som ble nummer femten i WSK Open Cup på South Garda i X30 Senior.

Årets to første løp i Extreme E ble kjørt i Saudi Arabia i helgen, og Hedda Hosås ble nummer åtte og ti sammen med sin nye teamkamerat, den tidligere Formel 1-føreren Heikki Kovalainen. Også Andreas Bakkerud var på plass i Neom, som en såkalt «championship driver», som blant annet er med på å lage banen for de elektriske bilene.

Hjemme i Norge ble Blefjell Lodge Stage Invitation kjørt i helgen. Frank Tore Larsen og landslagskartleser Torstein Eriksen ble nummer fem, mens Marius Solberg Hansen måtte bryte.

Fjorten landslagsutøvere var også med på den årlige vårsamlingen i helgen med harde treningsøkter, gokart, foredrag og simulatorkjøring.