Team Norway: Seier til Nordstrand

16 år gamle Karl Peder Nordstrand tok nok en rallyseier i Latvia, da han vant helgens Rally Utena, sammen med kartleser Jørn Listerud. Dette var duoens fjerde seier i Latvia denne sesongen.

I Danmark ble det sammenlagtseier til Felix Heiberg i Citroen DS3 Cup, etter at han kjørte inn til to andreplasser i søndagens to løp på Jyllandsringen. En annen landslagsutøver som kjørte på Jyllandsringen var Christer Otterstrøm, som tok med seg en seier i Formula Nordic.

I spanske Barcelona ble det kjørt GT World Challenge, og der ble det en sterk tredjeplass til Dennis Olsen, sammen med teamkameratene Larin Heinrich og Thomas Preining. Marius Nakken og hans teamkamerater ble nummer 26 totalt, og tok femteplassen i bronse-cupen.

Marius Barry-Berg kjørte nye løp i det spanske mesterskapet i gokart, hvor han til slutt ble nummer fire totalt. Elina Lie Roldsen kjørte finaleløpet i svenske Kart Cup Väst, hvor hun ble nummer 18 etter en kraftig oppkjøring.

Simracerne Tommy Østgaard og Oskar Biksrud kjørte første runde av ESL R1 Fall Championship, og ble nummer 35 og 37.

Vi tar også med at Andreas Bakkerud og Hedda Hosås deltok i SXS Nordic i Sverige denne helgen, og Ole Christian Veiby og Tobias Spangen kjørte bilcrossløpet NGK Masters.