Team Norway: Seier til Nordstrand

Mange utøvere fra Team Norway, Norges raskeste landslag, var i aksjon denne helgen.

Dennis Hauger kjørte Formel 2 på Red Bull Ring i Østerrike. I sprintløpet lørdag ble det en niendeplass, og i hovedløpet søndag ble det en fjerdeplass for Hauger, som tok med seg bra med poeng fra helgen.

Rallycrossfører Andreas Bakkerud kjørte denne helgen baneracing, da han deltok i 24-timersløpet på Portimao-banen i Portugal. Det ble en andreplass i GT4-klassen for Bakkerud som kjørte i et team med en Audi R8.

I NLS-løpet på tyske Nürburgring ble det en tredjeplass til Christian Krognes og co. i deres BMW M4 GT3, mens Emil Heyerdahl og co. ble nummer tre i GT4-klassen med deres Aston Martin.

I Rally X Nordic i Latvia ble det to femteplasser til Ole Christian Veiby i Supercars, mens Karl Peder Nordstrand vant Crosscar Junior i runde seks, mens det ikke ble finale i runde fem.

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen kjørte Rally Bohemia i Tsjekkia, men den nye rallybilen til Skoda, men de kjørte utenfor konkurranse.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte inn til en meget sterk sjetteplass i den fjerde EM-runden i gokartklassen OKJ i Franciacorta i Italia.

Benjamin Fuglesang kjørte inn til to andreplasser og en tredjeplass i Formula Nordic i det klassiske Västkustloppet på Falkenberg i helgen.