Team Norway: Seier til Siljehaug på Mugello

Flere førere fra Team Norway, Norges raskeste landslag, har vært i aksjon i helgen, og best gikk det for Mads Siljehaug i 12-timersløpet på Mugello i Italia.

Mads Siljehaug vant GPX-klassen, og ble nummer ti totalt i løpet, sammen med sine teamkamerater Nicolai Elghanayan, Horst Felbermayr Jr and Eike Angermayr. Siljehaug kjørte den helt nye KTM X-Bow GTX.

En annen landslagsfører som deltok på Mugello var Emil Heyerdahl. Emil delte en Volkswagen Golf i TCR-klassen med Marcus Menden, Walter Reho og Constantin Kletzer. Det ble til slutt en femteplass i klassen for Heyerdahl og co. etter at de hadde hatt problemer med bakstillingen, men Emil imponerte med gode rundetider.

Mads Østberg og Torstein Eriksen startet sesongen denne helgen, med Tess Rally Brasov i Romania, som en oppvarming til WRC2. Den norske ekvipasjen ledet løpet med sin Citroen, men måtte til slutt bryte med motorproblemer.

Martinius Stenshorne kjørte WSK Super Master Series på Sarno-banen i Italia denne helgen. Igjen viste Martinius at han hører med i toppen av OK-klassen med en femteplass i prefinalen, men i finalen ble det en krasj og 30. plass. Marcus Sæter var med i OKJ, og viste god progresjon, men kom ikke til finalen denne gangen etter en 27. plass i den ene prefinalen.

Tommy Østgaard kjørte denne helgen et nytt løp i Porsche Esports Supercup, denne gang på en virtuell utgave av Nürburgring Nordschleife. Østgaard ble nummer åtte i sprintløpet, og kjørte inn til en strålende tredjeplass i hovedløpet. Vi gratulerer!