Team Norway: Seier til Stenshorne

Martinius Stenshorne gikk helt til topps i helgens andre runde i WSK Open Cup på Adria-banen i Italia.

Stenshorne kjører i klassen OKJ, og vant altså løpet som samler de fleste av verdens beste gokartførere i denne aldersgruppen. Stenshorne har vært litt uheldig tidligere i sesongen, men slo altså til i sesongens siste løp med å vise at han er blant de beste i verden i sin aldersgruppe. I lørdagens løp ble det en tolvteplass på Martinius.

I Adria var også Marcus Ahlmann Sæter, som kjørte sitt siste løp i Mini-klassen. Marcus kjørte inn til en 9. plass og en 23. plass i de to løpene, og skal nå gå opp til OKJ-klassen neste sesong.

På Gran Canaria har flere nordmenn deltatt i den siste EM-runden i rally. Andreas Mikkelsen, som vant den forrige EM-runden, bommet på dekkvalget og ble til slutt nummer seks sammen med kartleser Ola Fløene.

Ola Jr. Nore og Veronica Engan ble nummer tre i ERC3 Junior etter en litt vanskeligere helg enn i den forrige EM-runden. Men Ola vant Bilsporttalentet lørdag kveld, og kunne juble for det. På samme premieutdeling ble Mads Østberg og Torstein Eriksen kåret til Årets Bilsportutøvere, og Ayla Ågren fikk Petter Solbergs stipend, så det ble en stor dag for Team Norway, Norges raskeste landslag.

Ellers har Tommy Østgaard deltatt i et nytt løp i VCO ProSIM Series, denne gang på Bathurst, hvor det ble en åttendeplass.