Team Norway: Seier til Svardal

Ny helg og flere utøvere på Team Norway, Norges raskeste landslag, har vært i aksjon. Her følger en oppdatering om utøverne på elitelandslaget og satsingslandslaget.

Vi starter med satsingslandslaget denne gangen, hvor Sivert Svardal, som vant Bilsporttalentet i 2019, gikk helt til topps i årets andre NM-runde i rallycross på Grenland i klasse 2. Nå leder han også NM-sammenlagt med sin Mazda RX8.

Martinius Stenshorne har kjørt årets siste EM-runde i gokart i Tyskland, hvor han kjørte inn til en sterk sjetteplass i OKJ. Martinius var imidertid ikke helt fornøyd da han hadde vært oppe på andreplass i finalen.

Dragracer Julie Nataas har kjørt et regionsløp i Earlville, Iowa, hvor hun kom til semifinalen i Top Alcohol Dragster, men der gjorde hun en feil og tapte mot Dean Dubbin.

Den eneste fra elitelandslaget som har vært i aksjon i helgen har vært Dennis Hauger, som kjørte årets to siste løp i det internasjonale FIA Formel 3-mesterskapet på Mugello i Italia. Det ble en 14. og 12. plass for Dennis i de to løpene, som startet helgen med å være tredje raskest på trening og niende raskest på kvalifiseringen, før han fikk en straff for å ha hindret en annen fører. Sammenlagt ble Hauger nummer 17, som nå håper på en ny sesong i Formel 3 neste år.