Team Norway: Seier til Veiby

To utøvere fra elitelandslaget til Team Norway, Norges raskeste landslag, har vært i aksjon denne helgen, og vi starter med Ole Christian Veiby som har kjørt rally i Estland.

Ole Christian og kartleser Jonas Andersson kjørte Kehala Ralli i Estland, og gikk helt til topps i R5-klassen av ti biler, og ble også nummer tre totalt bak Ott Tanak og Georg Gross i hver sin WRC-bil. Denne uken kom også nyheten om at Ole Christian skal kjøre en WRC-bil for Hyundai i Rally Monza, årets siste VM-runde.

Dennis Olsen har denne helgen deltatt i årets siste VM-runde i FIA World Endurance Championship i Bahrain, hvor han deltok i GTE-AM-klassen for Proton sammen med Christian Ried og Ricardo Pera. Det ble til slutt en sjuendeplass for trioen i det som var Dennis sitt eneste løp med en GTE-bil i år, i en sesong hvor han ellers har kjørt GT3. Dette var mest sannsynlig Dennis sitt siste løp for sesongen, men han er allerede godt i gang med planleggingen av neste sesong.

Kommende helg skulle vi egentlig ha arrangert landslagssamling for Team Norway, men denne måtte avlyses på grunn av koronapandemien. Men vi kommer tilbake med et digitalt opplegg.