Team Norway: Seier til Veiby

Flere utøvere fra Norges raskeste landslag har vært i aksjon denne helgen.

I Rally Finnskog ble det seier til Ole Christian Veiby og kartleser Stig Rune Skjærmoen i deres VW Polo R5. To av de som er nye på Team Norway i 2022 deltok også, nemlig Marius Solberg Hansen og Nikolai Haldammen. Solberg Hansen er en av våre mest allsidige bilsportutøvere, som deltar i flere grener, og nå i vinter kjører han rally. Han var den eneste i ungdomsklassen, så målet var å komme så høyt opp på totallisten som mulig, og Marius kjørte inn til en 25. plass sammen med kartleser Erik Storø. Nikolai Haldammen og kartleser Jim Roger Haugom kjørte i debutantklassen, og ble nummer 32 sammenlagt.

For tredje helg på rad har Martinius Stenshorne kjørt fire løp i F4 UAE, og for andre helg på rad ble det kjørt på Dubai Autodrome. Nok en gang var Martinius helt i toppen, og kjørte inn til en femteplass, et brutt løp, en niendeplass og en fjerdeplass. I det siste løpet var han også beste debutant, mens han var helt uforskyldt i ulykken i det andre løpet da en konkurrent snurret rett foran ham.

Oskar Biksrud har denne helgen debutert i Porsche Esports Supercup, som regnes som et VM i simracing. Og Oskar imponerte stort i debuten med en 15. plass og en 9. plass i de to løpene, noe som gjør at han ligger på en 10. plass sammenlagt.