Team Norway: Sesongavslutning for Stenshorne

Martinius Stenshorne har hatt en svært innholdsrik sesong, og denne helgen kjørte han WSK Final Cup på Adria, som var årets siste løp.

Martinius Stenshorne startet bra med en sjettetid på kvalifiseringen, vant innledende heat, var oppe på tredjeplass i finalen og ble til slutt nummer ni (vi skrev feil info tidligere, da resultatlisten vi referte til var fra løpet i 2018.) Vi har ikke fått tak i Stenshorne i dag, men vi kan slå fast at han har hatt en strålende sesong med en rekke gode resultater i noen av verdens tøffeste gokartmesterskap.

Dennis Hauger har denne helgen vært i Macau på det kjente gateløpet der. Dennis har ikke kjørt, men vært sammen med andre Red Bull juniorer for å lære. Fredric Aasbø har kommet seg hjem til Norge igjen etter noen dager i Japan med mye forskjellig kjøring.

Hjemme i Norge har Mads Østberg vært på Olympiatoppen for å forberede en treningssamling som deler av landslaget skal ha der i januar, mens Marcus Påverud har blitt mester denne helgen – uten å ha kjørt! Årets siste løp i «Championship of the continents» i 24H Series ble kjørt på Circuit of the Americas i USA, og resultatet der ble slik at Påverud gikk til topps i juniorklassen, selv om han ikke kjørte i helgen – men fordi han har gode resultater fra Dubai og Portimao. Vi gratulerer!